Currencies:
Free Shipping

Personvern

Privacy
Vi er forpliktet til å beskytte deres privacy.We aldri selge din personlige informasjon (inkludert e-post, navn eller demografi) til noen tredjepart. Hvis du velger å ikke motta vårt nyhetsbrev vil vi aldri sende deg uønsket e-post. Hvis du gjør din betaling med kredittkort kan du være 100% trygg på at dine personlige opplysninger er trygge. Vi bruker en 256 bit kryptering Secure Socket Layer (SSL) tilkobling under betalingsprosessen bortsett rederiet leverer din bestilling.
Vi bare dele leveringsadresse og telefonnummer med rederiet. Vi holde informasjonen i våre databaser for å revisjoner, kunde spor, og bank forskrifter.
Informasjonen vi får fra deg er kun brukt til å behandle og sende bestillingen. Din e-postadresse brukes bare til å gi deg en ordrebekreftelse og sporingsnummer. Telefonnummeret ditt blir brukt til å kontakte deg i tilfelle et problem med oppfyllelsen eller levering av din bestilling.
Betaling
1.Credit kort verifisert (Visa, Mastercard), beskytte kjøperne!
Hvis vi ikke klarer å behandle kredittkortet ditt, kan du sjekke for å sikre at du tastet inn riktig kortnummer og utløpsdato, og at fakturering navn og adresse du angav matcher din kontoutskrift nøyaktig. Vennligst ta kontakt med kredittkortselskapet hvis problemet vedvarer.
2.Paypal
3.Western Union og TT
Tilbake